При Сумській ОДА створять студентську раду та раду молодих науковців

22.04.2020

Голова Сумської ОДА Роман Грищенко оглянув наукову та навчальну базу Сумського державного університету і анонсував подальшу співпрацю з СумДУ. Він  високо оцінив роботу унікальної лабораторії віртуальної та доповненої реальності «Ulab», лабораторії біонанокомпозит, вебінар-студії та записав відеозвернення до студентів.

«Я вражений підходом, новаторськими ідеями, які культивуються у Сумському державному університеті, і я бачу перспективи розвитку, – зазначив голова облдержадміністрації у зверненні. – Зокрема, нами прийнято рішення про створення при облдержадміністрації студентської ради та ради молодих науковців. Ми хочемо через цей орган активніше комунікувати напряму з креативними і розумними студентами, у яких, я впевнений, є багато ідей щодо модернізації та розбудови держави. Нам потрібні такі люди. Ми разом можемо зробити все можливе, щоб втілити ваші ідеї в життя».

Крім того, Роман Грищенко ознайомився з роботою бібліотеки і отримав читацький квиток, відвідав галузеві лабораторії, музеї, аудиторії вишу, басейн. Ректор Сумського державного університету Анатолій Васильєв також розповів голові облдержадміністрації про цікаві заходи, що відбуваються в конгрес-центрі СумДУ.

Не менш змістовним було відвідування університетської клініки. Анатолій Васильєв показав Роману Грищенку сучасну матеріально-технічну базу клініки та зазначив, що університет має й інші розробки у галузі медицини, які можуть стати в нагоді як лікарям Сумщини, так і України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: