Сумська «Романтика» обійдеться бюджету в 46 мільйонів

23.04.2020

В експлуатацію об’єкт можуть ввести тільки після розрахунків із підрядником. На сесії Сумської міськради внесли зміни до бюджету поточного року, щоб розрахуватися з кредиторською заборгованістю.

«Ми вийшли з кредиторською заборгованістю 34 млн, і вони (департамент інфраструктури — ред.) за всіма статтями знімають, включаючи капремонт житла, капремонт ліфтів, поточний ремонт доріг… У них немає чим гасити кредиторську заборгованість. На ліфтах ще залишилося 6 млн, а на капремонт житла, враховуючи, що у них одним із джерел — повернути позику «Сумижитло» 2,2 млн, які ніхто ніколи не поверне, всього залишився 1 млн», — зазначила директор департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлана Липова.

Як би там не було, у бюджеті нинішнього року ремонт «Романтики» вже записаний двома статтями витрат: як реконструкція будівлі Молодіжного центру «Романтика» і як реконструкція фасаду будівлі на вул. Героїв Сумщини, 3. Перший «об’єкт» отримає фінансування в розмірі 1,922 млн грн, другий — 6,112 млн грн, пише rama.com.ua.

Загалом реконструкція Молодіжного центру «Романтика», якщо рахувати вкладення з 2017 року, обійдеться міському бюджету майже в 46 млн грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: