У Сумах притягли до відповідальності батьків двох малолітніх хуліганів

23.04.2020

Інформацію про дрібне хуліганство, вчинене двома десятирічними хлопцями, працівники поліції виявили під час моніторингу соціальних мереж. Ідеться про скандальне відео, де один хлопчик нівечив паркову лавку, інший нецензурною лайкою відповідав на зауваження дорослих.

Ювенальні працівники поліції, отримавши відеозаписи, впродовж кількох годин встановили як особи обох хлопців, так і їх батьків.

«Обидві родини цілком благополучні, однак один з хлопчиків вже не вперше потрапляє в поле зору поліції за вчинення дрібних правопорушень, — коментує Сергій Тарасенко, керівник відділу ювенальної поліції ГУНП в області. – Наші співробітники провели з обома молодшими підлітками профілактичні бесіди, а стосовно батьків – у відповідності зі ст. 184 КУпАП склали адміністративні протоколи за невиконання батьківських обов’язків».

Працівники поліції знову звертаються до громадян з закликом більше уваги приділяти своїх нащадкам, контролювати їх дозвілля, і нагадують: нині тривають карантинні заходи, а тому діти тим більше повинні бути під постійним наглядом дорослих і не відвідувати самотою громадські місця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: