Рік після виборів: Чи втілилася в реальність країна мрій Зеленського?

23.04.2020

Сумські політики вважають, навпаки, вона рухається в протилежному від мрії напрямку.

Голова регіональної організації ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ – ЗА ЖИТТЯ, депутат обласної ради Олександр Стрельченко переконаний, що Зеленський не виконав свою головну обіцянку – відновити мир в країні. Обласний обранець заявляє, що монобільшість займається чим завгодно, крім миру, і не хоче працювати над запропонованим ОПОЗИЦІЙНОЮ ПЛАТФОРМОЮ — ЗА ЖИТТЯ Мирним планом.

«В Україні процвітає рейдерство і злочини проти власності. Але замість того, щоб припинити незаконну діяльність «чорних реєстраторів» влада відкриває їм нове поле для діяльності. Ще не завершено формування реєстру земельних ділянок, не визначені межі громад і населених пунктів, а влада під диктовку МВФ приймає закон про продаж землі. Це означає, що рейдери і шахраї будуть процвітати, а захист прав і інтересів громадян для влади залишається порожнім звуком», — каже Олександр Стрельченко.

Серед іншого нагадує, що команда Зеленського активно згортає державні гарантії прав людей. Вона ігнорує рішення Конституційного суду щодо повернення пільг чорнобильцям. Вона закриває профільні медичні заклади, навіть дитячі. Вона в турборежимі приймає лише їй необхідні закони. Все, що раніше забезпечувалося державою – медицина, освіта, соціальний захист – скинуті на плечі місцевого самоврядування і самих громадян.

Політик каже, що навіть зараз, в умовах епідемії, влада не думає про людей. Вона показує шоу з евакуацією з Уханя, натомість не забезпечила для тисяч приїжджають контроль і обсервацію. До останнього з України безперешкодно вивозилися маски, засоби індивідуального захисту, антисептики, тоді, коли українці мали їх купувати втридорога. Українські лікарі, які на передовій борються з епідемією, досі не мають захисту, тому кожен п’ятий хворий – медик. Люди мають лікуватися за свій рахунок, сидіти на карантині без надії на допомогу держави, а влада тим часом малює слайди, урізає субсидії, гроші ж виділяє на утримання чиновників та гранти пропагандистам. Це нонсенс, коли керівники українських компаній отримують більше Трампа!

«За минулий рік стало ясно, що всі надії виявилися марними. «Нові обличчя» — тільки посилили наявні проблеми. Країна мрій Володимира Зеленського і надії українських громадян на мир і благополуччя розвіялися. Залишилися тільки згарища від пожеж», — резюмував Олександр Стрельченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: