Житель Сумщини отримав 15 діб за домашнього насильство

23.04.2020

Нещодавно Глухівським міськрайонним судом розглядалася справа про притягнення до адміністративної відповідальності непрацюючого чоловіка, який протягом року скоював домашнє насильство по відношенню до матері.

У матеріалах судової справи сказано, що агресор на грунті вживання спиртних напоїв скоїв насильство по відношенню до матері, висловлюючись нецензурною лайкою, виганяючи з дому, вчиняючи психологічний тиск, чим порушив ч. 2 ст. 173-2 КУпАП. На судовому засіданні він повністю визнав свою провину.

Також, у матеріалах справи сказано, що протягом року чоловік піддавався адміністративному стягненню за вчинення домашнього насильства, про що свідчить копія постанови Глухівського міськрайонного суду Сумської області від 15.01.2020 року про притягнення до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП.

За результатами розгляду обвинувального акта суд визнав доведеною провину агресора, у зв’язку з чим привернув того до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП з накладенням стягнення у вигляді 15 діб адміністративного арешту та судового збору в розмірі 420 грн 40 коп.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: