Настя з Бурині покинула шоу «Холостяк»

25.04.2020

Цієї п’ятниці, 24 квітня, завершився восьмий випуск романтичного шоу “Холостяк-10”, пише Segodnya.ua. З кожним випуском дівчат стає менше, а пристрастей і ревнощів – більше. У минулому випуску проект покинули дві дівчини – Анна Неплях і Ольга Виноградова.

Вчора додому вирушила танцівниця Анастасія. На прохання Максима дівчина за 25 тисяч гривень повинна була організувати своє ідеальне побачення. Учасниця купила для себе і Максима строгі чорні костюми і запросила астролога. Чоловік заявив, що у них хороша сумісність, їм багато зараз заздрять, але чи будуть вони разом – залежить від Максима.

Друга половина побачення пройшла в розкішному ресторані Києва і закінчилася несподівано для Анастасії. Максим запропонував поставити крапку у їхніх стосунках і відпустив дівчину додому.

“Я не бачу себе з дівчиною, яка сама не знає, що хоче робити по життю”, – зізнався Максим. Анастасія висловила впевненість, що це не кінець їхньої історії.

Відзначимо, що дівчині 21 рік, вона народилася в Бурині (Сумська область) і займається танцями. Настя захоплюється своєю професією і любить подорожувати.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: