Як розважаються глухівські підлітки на карантині

26.04.2020

Часи, коли бути інтровертом і соціофобія вважалося модним, пройшли. Тепер брак розмов з друзями можна компенсувати епатажними витівками в соціальних мережах – заради популярності в інтернеті можна і селфі на кладовищі зробити, і на ковану скульптуру вмоститися, і фаєр-шоу влаштувати, пише hlukhiv.info.

Так, науковий співробітник НЗ “Глухів” Олександр Мірошниченко звертає увагу батьків, органів правопорядку і місцевої влади на те, що відбувається прямісінько в центрі міста на території “Тюремного замку”.

“На балансі Відділу культури Глухівської міської рада знаходиться пам’ятка архітектури “Тюремний замок (повітовий острог)” охоронний номер 345, що знаходиться за адресою пров. Спартака, 4.

Уже декілька десятиліть її руйнують не дощі та вітер, а бездіяльність міської ради. Пам’ятка є місцем вільної торгівлі наркотиками та найпопулярнішим туалетом в центрі Глухова.

У той час, коли на території “Тюремного замку” продовжується наркотрафік, а глухівська молодь влаштовує перформенси, співробітники Глухівського відділу поліції безметежно “патрулюють” кав’ярнями міста.

Шановна Глухівська міська рада, прошу закрити щитами вікна пам’ятки, щоб не допустити її подальшого руйнування, засмічення та розповсюдження наркотиків”, – написав на сторінці в Фейсбук Олександр.

Варто зазначити, що за годину відео підлітків подивились 714 користувачів Інстаграм.

Також, Олександр повідомив, що написав відповідну заяву до місцевого відділу поліції і на майбутнє закликав свідоміше ставитися до пам’яток культури: “Дякую Глухівському відділу поліції за оперативну роботу. Заява написана, розпочато розслідування. Не ображайте пам’ятки Глухова”.

http://debaty.sumy.ua/wp-content/uploads/2020/04/0-02-05-be9f4371c429a2cbf7cd7919989efdba0165edf19e0c32190b4fe902fff15426_e66ab499.mp4

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: