П’яний сумчанин на «Мерседесі» наїхав на патрульних

26.04.2020

26 квітня, близько 8:40 ранку, патрульні отримали повідомлення про те, що водій транспортного засобу Mercedes Benz перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Про це RegioNews-Суми повідомили в прес-службі патрульної поліції Сумщини.

За деякий час поліцейські побачили даний автомобіль на вулиці Івана Сірка. Вартові порядку, увімкнувши сині та червоні проблискові маячки, подали вимогу про зупинку. Громадянин зупинився, але за декілька секунд почав рух заднім ходом, як наслідок здійснив наїзд на службовий автомобіль Toyota Prius.

Зрозумівши, що поїхати з місця події йому не вдасться, керманич швидко пересів із водійського на заднє пасажирське сидіння та почав вдавати із себе пасажира. Чоловіком виявився 28-річний сумчанин, який дійсно мав ознаки алкогольного сп’яніння. З’ясувалося, що у вересні 2019 року інспектори складали на нього адмінпротокол за керування в стані сп’яніння, тож він уже був позбавлений права керування транспортними засобами.

У присутності двох свідків громадянин категорично відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння. Під час оформлення адміністративних матеріалів порушник почав виражатися нецензурною лайкою та чинити непокору. На зауваження охоронців порядку він не реагував.

Загалом патрульні склали на водія 4 адмінматеріали: ч. 2 ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан сп’яніння особою, що керує з ознаками сп’яніння, повторно протягом року), ст. 124 (Вчинення ДТП), ч. 4 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП. Автомобіль евакуювали на спеціальний майданчик.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: