Юний саксофоніст із Сумщини на карантині записав відео, як виконує суперхіт

27.04.2020

На днях  юний кролевецький музикант Владислав Біляченко виклав у соцмережі відео, де виконує на своєму саксофоні хіт OneRepublic «Counting Stars».

«Зараз я навчаюся у Київській муніципальній академії музики ім. Р.М. Глієра, завдяки карантину з’явилось трохи більше часу і можливостей для творчості! Це і лягло в ідею створення мого першого відео» – розповів Владислав Біляченко сайту 05453.com.ua.

Музикою юнак розпочав займатися 6 років тому у Кролевецькій школі мистецтв. Спершу грав на трубі, трохи згодом батьки придбали юному даруванню саксофон. Талант до музичної справи у хлопця розгледів викладач класу духовних інструментів Василь Люлін.

«В четвертому класі мій вчитель приїхав в Кролевець, почав набирати талановитих дітей. Я попросив батьків відвести мене на уроки. А вже в 9 класі я твердо для себе вирішив стати музикантом. Сьогодні роблю все можливе щоб моя мрія втілилася в життя» – зазначив юний саксофоніст.

Сьогодні ж творчістю Владислава Біляченко може насолодиться кожен на його сторінці в Інстаграмі.

View this post on Instagram

OneRepubliс — Counting Stars Огромное спасибо моим друзьям: @a.lukashh, @vovabulach. #OneRepubliс, #countingstars #performance, #saxophonist, #саксофонист, #саксофонисткиев, #kiev.

A post shared by Vlad Bilyachenko (@vlad.bilyachenko) on Apr 26, 2020 at 1:20am PDT

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: