У Харкові піймали злочинця, який викрав 16 велосипедів на Сумщині

27.04.2020

У листопаді 2019 року до Індустріального відділу Харківської поліції надійшло повідомлення про крадіжку велосипеду з тамбуру будинку. Працівники поліції встановили, що до злочину причетний раніше неодноразово судимий 32-річний чоловік. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час розслідування було встановлено, що чоловік вчиняв крадіжки велосипедів по Харкову та в місті Охтирка Сумської області. У сусідній області його підозрюють у скоєнні 16 крадіжок.

24 квітня оперативники затримали крадія. У зловмисника вилучили три велосипеди – один в автомобілі та два у квартирі за місцем мешкання. Також встановлено чотири факти скоєння чоловіком крадіжок в Індустріальному районі.

Кримінальне провадження передано до Ахтирського відділу поліції Сумської області для висунення обвинувачення та затримання зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Крадій перебуває в слідчому ізоляторі Сумської області, повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: