У Сумах собака знайшов «серійного» злодія

28.04.2020

Подія сталася вчора, в одному з приватних будинків. Сумчанка, повернувшись додому, застала у своєму будинку невідомого чоловіка, який, вочевидь, проник до помешкання через пошкоджене вікно. Ледве побачивши господиню, «непроханий гість» кинувся навтьоки, не забувши, щоправда, прихопити й золотий ланцюжок.

Тож, коли жінка сповістила про це на лінію «102», на виклик відразу виїхали слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції та кінологи зі службовими собаками.

Поки слідчі, розшуковці та експерти досліджували місце події, лейтенант поліції Сергій Галушко та сержант поліції Юлія Андрухова, інспектори-кінологи Кінологічного центру ГУНП в області, разом зі своїм чотирилапими напарниками оглянули місцину навколо будинку потерпілої. Обидва пса, більш досвідчений Фокс і «новобранець» Рамзес, досить швидко «стали» на слід втікача. І скоро привели правоохоронців до одного з будинків у цьому ж мікрорайоні. Як припустили поліцейські, саме тут і мешкав недавній «візитер».

Як виявилося згодом під час невідкладного обшуку, правоохоронці таки мали рацію: у 32-річного власника будинку були виявлені та вилучені речі, що належали потерпілій жінці.

Молодого чоловіка, який, до речі, вже має у своєму минулому неодноразові судимості, затримали в порядку ст. 208 КПК – до з‘ясування всіх обставин події. Його дії слідчі кваліфікували як крадіжку, поєднану з проникненням у житло, і відкрили за ознаками ч.3 ст. 185 КК Кримінальне провадження. Наразі затриманого перевіряють на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних як в обласному центрі, так і у приміській зоні. Досудове слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: