У Сумах не закриють перехід від універмагу «Київ» до «Макдональдсу»

29.04.2020

Отримала відповідь міської влади електронна петиція «Закриття нерегульованого пішохідного переходу біля Макдональдсу».

«З електронної петиції вбачається, що мешканці пропонують демонтувати нерегульований пішохідний перехід від ТЦ Універмаг «Київ» до закладу швидкого харчування «McDonalds».

Інформуємо, що питання доцільності функціонування нерегульованого пішохідного переходу через Покровську площу від ТЦ Універмаг «Київ» до закладу швидкого харчування «McDonalds» неодноразово піднімалося громадянами міста в їх петиціях, які були розглянуті на засіданні виконавчого комітету Сумської міської ради та згідно з прийнятими рішеннями авторам петицій було відмовлено в вирішенні питання щодо ліквідації даного наземного пішохідного переходу.

Варто зазначити, що на засіданні міської координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху, яка функціонує при виконавчому комітеті Сумської міської ради як дорадчий орган, та до складу якої, серед інших, входять також представники структурних підрозділів міської ради, що опікуються дорожнім господарством в місті, Управління патрульної поліції в м. Суми та депутати міської ради, розглядалося питання, підняте в депутатському запиті депутата Сумської міської ради Перепеки І.О., щодо облаштування біля закладу швидкого харчування «McDonalds» підвищеного пішохідного переходу.

Додатково повідомляємо, що в листопаді 2019 року під час проведення апаратної наради при міському голові була озвучена пропозиція будівництва підземного пішохідного переходу на зазначеній ділянці дороги.

З огляду на вищевикладене, після детального обговорення даного питання було вирішено не ініціювати проведення будь-яких змін в режим функціонування нерегульованого пішохідного переходу через Покровську площу від ТЦ Універмаг «Київ» до закладу швидкого харчування «McDonalds»», — йдеться у відповіді мера.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: