Маски дизайнерки з Сум увійшли до рейтингу Forbes

29.04.2020

В умовах пандемії через коронавірус багато брендів почали виробляти стильні захисні маски і перетворили їх на справжній тренд. Модні будинки випускають захисні костюми для медиків, але маски давно стали невід’ємним щоденним аксесуаром. Більш того, український бренд Юлії Перекрьостової Juliya Kros увійшов до престижного рейтингу найкреативніших масок Forbes, повідомляє segodnya.ua.

Дівчина з Сум заснувала особистий бренд Juliya Kros, а через коронавірус почала шити маски з екошкіри і щільного котону. Деякі вироби навіть мають металеву застібку або сітчасту підкладку.

View this post on Instagram

SAVE AROUND collection Доступны детские размеры Двухслойная Состав: 100% котон, со сменным фильтром из мельтблауна (нетканый материал, не пропускает воду, антибактериальные свойства, часто используемый материал в хирургических масках) Цена: 100% котон 140 грн, лаковая экокожа 220 грн Сменный фильтр 1шт/8 грн⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ Для заказа пишите в direct #savemask #savetheplanet #saveus #juliyakros #fashion #ukrainianfashion #coton #защитныемаски #купитьзащитнуюмаску PH @a_dombrovska MUA @ilyana_shablovskaya

A post shared by JULIYA KROS (J.Perekriostova) (@juliyakros_official) on Apr 9, 2020 at 11:16am PDT

«Український бренд Juliya Kros відомий своїми асиметричними розрізами і позачасовою естетикою, позбавленою будь-яких прикрас. Її надихнули на створення масок для обличчя її клієнти, які почали масово звертатися з проханнями. Використовуючи тканину, що залишилася з двох останніх колекцій, дизайнер Юлія Перекрьостова випустила ряд масок для обличчя в рамках своєї колекції Save Around», – йдеться в повідомленні Forbes.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: