У фонді підтримки підприємництва Сумської облради провели слідчі дії

30.04.2020

Вчора, 29 квітня, до фонду підтримки підприємництва Сумської обласної ради прийшли правоохоронці з ухвалою Ковпаківського районного суду від 28 квітня про тимчасовий доступ до оригіналів документів, які стосуються Борисова Павла Валерійовича – очільника фонду, пише Sumy.Today.

Як прокоментувала прессекретарка прокурора Сумської області Наталя Науменко, слідчі дії проводились у рамках розслідування кримінального провадження, відкритого 23 квітня з ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 366 Кримінального кодексу України (службове підроблення).

Підставою для відкриття кримінального провадження став пост у Фейсбуці колишньої очільниці цього фонду Лілії Ричкіної від 17 квітня, в якому вона звинуватила Павла Борисова у відпочинку в Єгипті без оформленої відпустки.

Як повідомив сам Павло Борисов, закону він не порушував. Вчора дійсно до фонду прийшли слідчі, які хотіли провести обшук із виїмкою, однак, будучи юристом, пан Борисов сказав їм, що ухвалою суду наданий лише тимчасовий доступ до документів, які у фонді їм дали почитати і зробили ксерокопії – а саме табелі обліку робочого часу, накази про відпустки, відомості про нарахування зарплати і тому подібне.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: