Заступник начальника поліції Сумщини продав квартиру, гроші на яку йому давали з бюджету

30.04.2020

Заступник начальника Головного управління Нацполіції у Сумській області Олег Кузмінков 27 квітня повідомив НАЗК про суттєві зміни в майновому стані, а саме про отримання доходу в 1 мільйон 156 тисяч гривень від відчуження нерухомого майна. Це відчуження він зробив 23 квітня, пише sumy.today.

Згідно з даними декларації Олега Кузмінкова за 2019 рік, із нерухомості він володів лише квартирою у Сумах площею 65,36 кв. м. Цю квартиру він отримав у власність у листопаді 2018 року за 992 тисячі гривень. Того ж 2018 року Департамент соціального захисту населення Сумської міської ради виплатив поліціянту грошову компенсацію на придбання житла як учаснику бойових дій та переселенцю у розмірі 991 095 грн. Тобто, спочатку поліціянт отримав із бюджету 991 тисячу гривень на придбання квартири, а через рік і п’ять місяців – продав цю квартиру, «наваривши» понад 160 тисяч гривень.

Що цікаво, станом на сьогодні, відповідно до даних державного реєстру нерухомості, у Олега Кузмінкова у власності ніякого житла немає.

Читайте також: Скільки заробляє заступник начальника поліції Сумщини?

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: