Сумський тренер запровадив відеоуроки для домашніх тренувань

30.04.2020

Сьогодні, 30 квітня, тренер Центру учасників бойових дій Сумської міської ради розпочав публікацію серії уроків про те, як тренуватися в домашніх умовах за допомогою підручних засобів.

«Я Кормілець Сергій, тренер з панкратіону. Сьогодні ми продемонструємо комплекс вправ, який можна виконувати вдома. Кожен із дітей хоче відвідувати тренажерний зал, але зараз можливості немає. Тому із тих підручних матеріалів, які можна знайти вдома, зробимо певний інвентар, який не потребує додаткових вкладень, і виконаємо комплекс вправ з тим інвентарем.

Дані вправи підійдуть для будь-якого віку, залежить тільки від дозування і навантаження, яке виконує дитина.

Ці відео можна буде переглянути на телеканалі ATV і деякі вправи є на моєму каналі в ютубі. Канал називається «Дистанційне навчання. Фізична культура». Я сподіваюся, що дана інформація попаде і в групу у Вайбері, і на сайт Центру учасників бойових дій.

Особливої підготовки не потрібно. Єдине, що потрібне – це бажання працювати, бажання змінюватися, бажання розвиватися. Ці уроки будуть виходити систематично, навіть після того, як завершиться у нас карантин», — повідомив Сергій Кормілець.

sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: