Сумчанка поскаржилася, що діти ростуть некомунікабельними через відсутність ігрового майданчику

30.04.2020

Облаштувати безпечний ігровий майданчик по пр- ту М. Лушпи, 10 просить авторка електронної петиції Маргарита Власенко.

«Я, Власенко Маргарита Володимирівна, звертаюся від імені всіх дітей та батьків нашого великого будинку за адресою: пр-ту М. Лушпи буд. 10, та сусідніх домівок по пр-ту М. Лушпи, 14 та вул. І. Сірка 17, з проханням встановити в нашому дворі безпечний дитячий ігровий майданчик.

Прошу не бути байдужими до потреб дітей. У дворі не має малих архітектурних форм, на яких діти можуть грати. Двір у нас дуже великий і дітей багато різного віку (як зовсім маленьких, так і школярів), є діти з вадами здоров’я (вони повинні бути поруч зі здоровими дітками — дитинство у всіх має бути рівноправним). У зв’язку з відсутністю ігрових майданчиків діти стали некомунікабельними, не вміють грати один з одним.

Дитинство — це чарівний світ, і кожна людина повинна не забувати про цю дивовижну країну, повинна оберігати її, та іноді повертатися в той чудовий час. Я дуже хочу, щоб такі світлі моменти залишилися в спогадах дітей цього покоління, вони завжди будуть промінчиком світла в найтемніші моменти їхнього життя.

Я розумію, що в країні зараз не найкращі часи, але дуже прошу Вас створити для дітей казку, подарувати їм щасливе дитинство, радість, усмішки на маленьких обличчях наших дітей — Вони майбутнє нашої країни!», — йдеться  петиції.

Дата початку збору підписів: 30 квітня 2020 р. До кінця збору підписів залишилось: 45 днів. Станом на 30 квітня петицію підписали 0 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: