Шосткинців, які їхали в період із 14 по 29 квітня мікроавтобусом «Мерседес» білого кольору, просять звернутися до сімейного лікаря, влади або поліції

30.04.2020

Сьогодні, 30 квітня, під головуванням мера Шостки Миколи Ноги відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Розглядався випадок захворювання COVID-19, підтверджений учора. Нагадаємо, чоловік, який заразився коронавірусом, займався пасажирськими перевезеннями.

Завідуюча міськрайонним відділом Сумського обласного лабораторного центру МОЗ України Ірина Хаміцевіч повідомила, що встановлюється коло контактів хворого. Втім, за її словами, чоловік на контакт не йде. Зараз він на самоізоляції, дотримання цього режиму буде щодня контролювати поліція. Ірина Хаміцевіч сподівається, що чоловік розповість, кого він перевозив.

Мер поклав на поліцію відповідальність за встановлення всіх контактів хворого. «Відповідальність за подальші дії на вас. Майте на увазі!», — зазначив Микола Нога.

Місцева влада просить городян, які їхали в період з 14 по 29 квітня мікроавтобусом «Мерседес» білого кольору, звернутися до свого сімейного лікаря, представників міської владі або в поліцію, пише shostka.info.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: