Зниклого підлітка із Сум знайшли у Ямпільському районі

30.04.2020

Майже добу велися пошуки 14-річного сумчанина Ярослава Радченка, який після сварки з батьками втік з дому. Знайшли хлопця в смт. Свеса Ямпільського району, куди він приїхав до родичів та знайомих.

Про 14-річного хлопця, якого шукає вся поліція Сумщини, повідомила жителька селища Свеса Ямпільського району. Жінка розповіла правоохоронцям, що отримала на свій мобільний телефон смс-повідомлення від мобільного оператора Київстар про розшук неповнолітнього, а сьогодні на одній з вулиць свого селища побачила схожого підлітка.

За вказаною адресою одразу була направлена пошукова група Ямпільського відділення поліції. Правоохоронці перевірили адреси проживання родичів хлопця, і знайшли його на одній з вулиць Свеси, у компанії знайомих. Відтак, його доставили до дільничного пункту поліції, де зараз з ним спілкуються правоохоронці.

За словами самого Ярослава, після сварки з батьками він гуляв вулицями обласного центра, а потім вирішив поїхати на «малу батьківщину». Пішки та попутним транспортом він всю ніч добирався до Ямпільщини. Втім, до родичів так і не встиг потрапити – був помічений пильною жінкою, яка й сповістила правоохоронців.

Поліцейські вже повідомили батьків, що їх нащадка розшукали, і найближчим часом хлопця заберуть додому.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: