Як сумчани добираються до своїх дач і городів?

01.05.2020

У Сумах людей під час карантину окремим транспортом на городи не возитимуть, допоки у поліції не погодять. Про це розповів начальник відділу транспорту та зв’язку Сумської міськради Сергій Яковенко, інформує Суспільне.

Втім, сумчани шукають способи доїхати до своїх земельних ділянок.

Олексій Стеценко їде на дачу, яка знаходиться у садовому коопертиві “Олдиш-86”. Аби дістатися туди, долає велосипедом 15 кілометрів. “Батько автомобілем дістається, сусіди як хто може. Автобусний маршрут, залізничний транспорт – усе це необхідно для садоводів, для любителів, для дачників”, – розповідає Олекій Стеценко.

Від центру міста до району Баси курсує комунальний автобус 59А. Звідти пішки можна дійти до дачного масиву. Автобус виконує спецрейси, людей возять за довідками з роботи.

Підвозити людей окремим спецрейсом до садівничих кооперативів не будуть, допоки поліція не надасть дозвіл, сказав на апаратній нараді начальник міського відділу транспорту та зв’язку Сергій Яковенко.

“Якщо буде вказано, що саме здійснення перевезень даної категорії осіб, які визначені в цій постанові (ред. – постанова 211 КМУ), тоді буде задоволено в перевезенні. А інші перевезення на даний момент заборонені. Тобто розуміємо, що це незручності, але вони тимчасові, тому треба трішки зачекати”, – прокоментував ситуацію речник патрульної поліції Сумщини Олег Сологуб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: