Оцінювати арештоване майно на Сумщині буде підприємство зі статутним капіталом у 150 гривень

01.05.2020

30 квітня в системі публічних закупівель ProZorro Північно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції оприлюднило повідомлення про намір укласти договір із приватним підприємством «Центр незалежної оцінки та експертизи». За 1 мільйон 240 тисяч гривень підприємство має надати управлінню юстиції 736 послуг з оцінки арештованого майна та прав у виконавчому провадженні, пише sumy.today.

Відповідно до тендерної документації, послуги будуть надаватися на території трьох областей України – Сумської, Полтавської та Чернігівської. У тендері брали участь дві полтавські компанії – переможець «Центр незалежної оцінки та експертизи» та ПП «Профоцінка». Центр переміг у тендері, запропонувавши виконати послуги на 10 тисяч дешевше – за 1,24 млн грн.

Засновником і керівником ПП «Центр незалежної оцінки та експертизи» є Скобкін Дмитро Сергійович. Він же є співзасновником ПП «Центр аукціонів та торгів», його бізнеспартнершою по цій фірмі була Марина Берестовська — донька начальника управління в департаменті будівництва, архітектури та ЖКГ Полтавської ОДА.

Раніше «Центр незалежної оцінки та експертизи» з бюджетними грошима на Сумщині не працював. Його майже єдиним клієнтом серед органів влади було управління юстиції у Полтавській області – з ним підприємство уклало 659 договорів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: