Мати хворого на коронавірус глухівчанина працює в педуніверситеті

02.05.2020

На засіданні комісії з ТЕБ та НС завідувачка Глухівського ЦПМСД Лариса Федоряко прозвітувала, що мобільна бригада уже зібрала зразки на ПЛР-дослідження у 9 контактних осіб. Оскільки в дідуся хворого, з яким він спілкувався, виявлена висока температура, а також в нього є супутня патологія, то було вирішено госпіталізувати його до Шоскинської ЦРЛ, пише nedelya.info.

— Я зв’язувалася з екстреною медичною допомогою в Сумах, телефонувала у Шостку та погодила госпіталізацію. Тому протягом найближчого часу його госпіталізують, — прокоментувала Лариса Федоряко.

26-річний глухівчанин розповів епідеміологам, що по глухівських магазинах та інших громадських місцях він не ходив, однак зустрічався з дядею та дідусем. Також разом із товаришем їхав машиною з Києва. Тривале перебування в закритому приміщенні стало підґрунтям для того, щоб у членів сім’ї цієї контактної особи взяти зразки на аналіз вже сьогодні. Стало відомо, що мама хворого, яка проживає разом з ним, працює в Глухівському педагогічному університеті. Поки більше ні в кого з контактних осіб симптомів не виявлено.

Нагадаємо, сьогодні підтвердилася коронавірусна інфекція в 26-річного глухівчанина, який 26 квітня повернувся з Києва. Він перебуває на самоізоляції, хвороба протікає у легкій формі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: