На Сумщині крадуть заради їжі

02.05.2020

Співробітники Глухівського відділу поліції отримали оперативну інформацію про можливе скоєння крадіжки. Вони виїхали на місце події і побачили там двох невідомих.

Один з них знаходився в будинку, куди проник через вікно, і подавав спільнику вкрадені речі: бензопилу і автозапчастини.

«Наші співробітники затримали обох крадіїв на місці скоєння злочину, – розповідає Сергій Буханістий, начальник Глухівського відділу поліції, – Це виявились неодноразово судимі 37-річні жителі Шосткинського району. У своєму минулому вони притягувались до відповідальності не лише за вчинення майнових злочинів, а й за злочини, пов‘язані з незаконним зберіганням наркотичних речовин. Нині обидва вони затримані в порядку ст. 208 КПК України – до з‘ясування всіх обставин події, слідчі готують матеріали для оголошення їм підозри у вчиненні злочину».

Затримані в скоєному зіззналися, і пояснюють, що викрадені речі збиралися перепродати, щоб отримані гроші використовувати на їжу та інше.

Вилучене майно правоохоронці вже повернули потерпілому. А стосовно затриманих слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України «Крадіжка», в рамках якого перевіряють їх на причетність до інших аналогічних злочинів, скоєних на території області, пише «Шостка.Info».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: