Взяли під варту чоловіка, який намагався вбивство товариша видати за ДТП

04.05.2020

За клопотанням Путивльського відділу Конотопської місцевої прокуратури підозрюваному у вбивстві товариша обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Мова йде про подію, що сталась у с. Бобине Путивльського району. Бездиханне тіло 41-річного місцевого жителя в кюветі біля автотраси випадкові перехожі виявили 30 квітня 2020 року. Прибувши на місце події, правоохоронці дійшли висновку, що ушкодження загиблого не характерні для ДТП. Співробітники поліції під процесуальним керівництвом прокуратури оперативно встановили, що потерпілого останній раз бачили живим у компанії 34-річного місцевого жителя. Більш того, в його помешканні поліцейські знайшли сліди крові на підлозі та закривавлений обрізок металевої труби.

Виявилось, що напередодні чоловіки спілкувались за пляшкою горілки. Спочатку між ними виникла сварка через жінку, а потім справа дійшла до бійки. Схопивши обрізок металевої труби, господар кілька разів ударив гостя по голові. Від отриманих травм чоловік помер. Щоб уникнути покарання, господар будинку вночі переніс тіло до автодороги, де й покинув у кюветі. Він цілком щиро сподівався, що смерть односельця «спишуть» на аварію.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: