Другий випадок коронавірусу в Глухові — у 76-річного пенсіонера

04.05.2020

Дідуся заразив його онук, який приїхав з Києва. Хлопець відчув себе погано (піднялася температура), і медики шляхом обстеження виявили у нього наявність небезпечної інфекції. А потім, в рамках відпрацювання кола контактних осіб, обстежили і його рідного дідуся, пише http://www.shans.com.ua.

Як розповіла сьогодні вранці  завідуюча Глухівської СЕС Марина Матвієнко, в цілому стан літнього глухівчанина задовільний, проте, враховуючи його вік і супутні захворювання, його госпіталізували в Шосткинську ЦРЛ.

Глухів — місто маленьке. Новина про те, хто саме захворів коронавірусом, швидко облетіла населений пункт — це відомий активіст, спілкується з масою народу. До того ж його мати, з якою він проживає в одній квартирі, працює в педуніверситеті. Тож не дивно, що вся ця історія викликала паніку серед місцевих жителів. Люди не вірять, що молодий чоловік за цілий тиждень перебування в Глухові нікуди не виходив з дому і ні з ким не спілкувався.

За словами Марини Леонідівни, на даний момент протестовані всі люди, з якими контактував прибулий зі столиці 26-річний хворий коронавірусом (ті, кого він вказав). Інфекція виявлена ​​лише у його дідуся. Однак заспокоюватися не варто: ще рано говорити про те, що всі, з ким спілкувався хлопець, здорові: занадто рано взяті аналізи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: