В одному супермаркетів Конотопа чоловіку без його відома продали маску

04.05.2020

Про те, як у нього в чеку опинилася захисна маска, якої не купував та в якій навіть і потреби не було , чоловік розповів у Фейсбуці.

Як виявилось, “затарившись” продуктами на значну суму (у зв`язку з карантином чоловік рідко виїджає до міста), вже вдома його дружина виявила у чеку покупку захисної тришарової маски за 8 грн 50 коп. Покупця не стільки обурила вартість маски, скільки сам факт шахрайства. За його словами, у нього небуло потреби у придбанні маски.

«02.05.2020, я став у “Форі” покупцем МАСКИ ЗАХИСНОЇ ТРИШАРОВОЇ ОДНОРАЗОВОЇ за 8 грн.50 коп., сам того не відчуваючи і гадки про це не маючи! Склавши на касі товар у кошик, перевантажив його в сумку собі та й поїхав додому у пригород. Рідко коли переглядаємо чеки, а от сьогодні дружина, готуючи сніданок і нишпорячи в холодильнику, перечитала чек і…” – А що це за маску ти купив, я щось не пам’ятаю, щоб ти її викладав?” – …” Я ніякої маски не купував!…І на вході ніхто нічого не пропонував, як ото в ТV нам торочили!”… Питання до всіх – чи хто купував, і в якому вони відділі там могли бути? Якби я в місті жив, то, можливо, сьогодні-завтра таки й побував би знову у “Форі”, спитав би… Але ж в місто я приїжджаю раз на тиждень, чи 10 днів – КАРАНТИН!» — написав Sergyi F. Sherbyna.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: