У Сумах — пожежа на вул. Леваневського: евакуювали 8 мешканців

04.05.2020

4 травня о 02:40, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння покрівлі багатоквартирного триповерхового будинку по вул. Леваневського в обласному центрі.

Про пожежу повідомив мешканець однієї з квартир, який відчув різкий запах диму в приміщенні. На місце події було направлено чергові караули 1-ї, 2-ї, 3-ї Державних пожежно-рятувальних частин та автодрабину групи спеціальної пожежної техніки.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю на площі до 200 кв. м. Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в захисних апаратах. Одночасно з гасінням рятувальниками було організовано евакуацію мешканців задимленого під’їзду в безпечне місце. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який знаходився на відстані 30 метрів від осередку горіння.

О 04:41 загоряння локалізували, а о 06:46 – витративши на гасіння близько 30 тонн води, повністю ліквідували.

Усього на гасіння було залучено 5 одиниць спеціальної техніки та 15 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: