У потрійній ДТП у Сумах постраждали троє людей

04.05.2020

Повідомлення про автомобіль, що палає, на перехресті вулиці Леваневського та проспекту Шевченка патрульні отримали 1 травня, близько 22:20.

За кілька хвилин інспектори прибули на місце події. Крім легковика в полум’ї, на дорозі стояли ще два пошкоджених автомобілі. Поспілкувавшись з очевидцями події, патрульні попередньо встановили, що 18-річний водій автомобіля Volkswagen Golf рухався вулицею Леваневського, від вулиці Троїцької в напрямку проспекту Шевченка. Не обравши безпечної швидкості та не дотримавшись безпечної дистанції, керманич допустив наїзд на автомобіль Kia Cerato, який стояв на перехресті вулиці Леваневського та проспекту Шевченка на заборонний сигнал світлофора. Унаслідок зіткнення, за інерцією, керманичка автомобіля Kia здійснила наїзд на Volkswagen, який стояв попереду.

Наслідки ДТП наступні: водій та пасажир автомобіля Volkswagen Golf, а також водійка Kia Cerato отримали тілесні ушкодження, транспортні засоби отримали механічні пошкодження, один з яких ще й майже вщент знищений полум’ям.

Подробиці ДТП з’ясовувала слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції, яку на місце події викликали патрульні поліцейські.

ДТП за участі трьох автомобілів на вулиці Леваневського: 3 особи отримали тілесні ушкодження

ДТП за участі трьох автомобілів на вулиці Леваневського: 3 особи отримали тілесні ушкодження https://youtu.be/Qo0t_uZhknc Повідомлення про автомобіль, що палає, на перехресті вулиці Леваневського та проспекту Шевченка патрульні отримали 1 травня, близько 22 години 20 хвилин.За кілька хвилин інспектори прибули на місце події. Крім легковика в полум’ї, на дорозі стояли ще два пошкоджених автомобілі. Поспілкувавшись з очевидцями події, патрульні попередньо встановили, що 18-річний водій автомобіля Volkswagen Golf рухався вулицею Леваневського, від вулиці Троїцької в напрямку проспекту Шевченка. Не вибравши безпечної швидкості та не дотримавшись безпечної дистанції, керманич допустив наїзд на автомобіль Kia Cerato, який стояв на перехресті вулиці Леваневського та проспекту Шевченка на заборонний сигнал світлофора. Унаслідок зіткнення, за інерцією, керманичка автомобіля Kia здійснила наїзд на Volkswagen, який стояв попереду.Наслідки ДТП наступні: водій та пасажир автомобіля Volkswagen Golf, а також водійка Kia Cerato отримали тілесні ушкодження, транспортні засоби отримали механічні пошкодження, один із яких ще й майже вщент знищений полум’ям.Подробиці ДТП з’ясовувала слідчо-оперативна група Сумського відділу поліції, яку на місце події викликали патрульні поліцейські.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Понеділок, 4 травня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: