Посадовцю мерії Сум оголосили підозру у вимаганні та отриманні хабаря

05.05.2020

Учора ввечері правоохоронці повідомили про підозру головному спеціалісту відділу благоустрою Департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради Олександру Рубініну. Посадовець відучора знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, передає Sumy.Today.

Як повідомила речниця прокуратури Сумської області Наталя Науменко, наразі готується клопотання про обрання посадовцю запобіжного заходу і відсторонення його від посади.

Олександрові Рубініну оголосили підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (вимагання і отримання неправомірної вигоди), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, Олександра Рубініна затримали вчора вдень на вулиці Горького біля магазину «Сонечко», неподалік від департаменту інфраструктури. За даними пресслужби прокуратури Сумської області, затримання відбулося під час отримання посадовцем 7,5 тис грн хабаря за погодження і виготовлення дозвільних документів гаражному кооперативу на вирубку насаджень на земельній ділянці у Сумах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: