Співвласник Сумського НВО одужав від коронавірусу

05.05.2020

Народний депутат України Вадим Новинський заявив, що вилікувався від нового коронавірусу. За його словами, він отримав негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19.

«Сьогодні отримав негативний результат ПЛР-тесту на COVID-19. Після проведеного обстеження висновок лікарів однозначний: я абсолютно здоровий», — написав він у понеділок, 4 травня, у соцмережі Facebook.

Нагадаємо, Новинський 15 квітня повідомив, що заразився новим коронавірусом після контакту з інфікованою особою. За словами народного депутата, жодних симптомів він не відчував. Напередодні повідомлення про позитивний тест на коронавірус Новинський зустрічався з предстоятелем УПЦ МП Онуфрієм під час передачі 850 тисяч медичних масок.

Народний депутат, який є одним із найбагатших українських бізнесменів, відомий своїми тісними зв’язками з УПЦ МП, має дуже близькі стосунки з митрополитом Онуфрієм та намісником Києво-Печерської лаври митрополитом Павлом, у якого також діагностували COVID-19, пише Кореспондент.

Сегодня получил отрицательный результат ПЦР-теста на Covid-19. После проведённого обследования вывод врачей однозначен:…

Опубліковано Вадим Новинский Понеділок, 4 травня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: