На Сумщині розшукують зниклу жінку, яка страждає на психічні розлади

07.05.2020

Працівники Шосткинського відділу поліції розшукують 38-річну жительку райцентру Тетяну Білоус, яка вночі пішла з дому, і наразі її місцеперебування залишається невідомим. Поліцейські ведуть пошуки зниклої жінки, і звертаються за допомогою до громадян.

На вигляд зниклій жінці 40 років, зростом 170 — 175 см, середньої статури. Має темне коротке волосся та карі очі.

Жінка страждає на психічні розлади, а тому можлива безпідставна агресія. Серед особливих прикмет: праве око напівзакрите, постійно смикає правою рукою вгору – вниз.

Була вдягнена у світло-коричневе пальто, взута у світлі чоботи. Мала при собі світлу жіночу сумку. Загалом одягнена неохайно.

Поліція встановлює місцезнаходження зниклої жінки, і звертається до всіх небайдужих громадян з проханням допомогти у розшуку Тетяни Білоус: можливо вказана жінка знаходиться поблизу вас і потребує допомоги.

Якщо комусь з громадян відоме її місцеперебування, чи її бачили при пересуванні транспортом, або є інформація, що допоможе в розшуку жінки — повідомте про це до Шосткинського відділу поліції за адресою: м. Шостка, вулиця Свободи, 67, або за телефоном (050) 327-91-48, чи на цілодобову лінію служби «102».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: