На Сумщині невідомі побили охоронців фермерського господарства і викрали вміст сейфів

08.05.2020

Сьогодні вночі в м.Буринь в одному з фермерських господарств сталося пограбування. Про інцидент повідомляється на сторінці ГО «Майдан» в Фейсбуці.

«Сьогодні в ніч після 00:00 було скоєно розбійний напад на ФГ «Едельвейс -2007» , яке розташовано в м.Буринь по вулиці Лікарняній. Це одне найбільш бюджетно-утворюче підприємство Буринської ОТГ. Злочинці проникли на дану територію та жорстоко побили охоронців, зламали двері кімнат та виламали сейфи, заволоділи не великою сумою коштів та серверами відео нагляду. На даний час охоронці знаходяться в лікарні.

Чи можуть себе захистити українські ферми від злочинних посягань на їхню власність? Мабуть, що ні… Де на собі відчуло ФГ «Едельвейс -2007». Так як вже більше 3-х років були скоєні спроби рейдерського захоплення даного господарства. По даному факту порушена кримінальна справа, ведеться слідство протягом декількох років. Але жодна причетна особа до злочинної діяльності не встановлена. Не одинокі випадки також мають місце підпалу орендованих полів.

Історичне питання: Чому ці попередні справи не розкриті і досі? Чи зможуть працівники правоохоронних органів довести свою професійну спроможність?» — ідеться у повідомленні.

Як повідомив керівник прес-служби ГУНП в Сумській області Володимир Крупецьких сигнал про подію на лінію 102 надійшов 8 травня о 2 годині ночі. В даний час відкрито кримінальне провадження зи ч.3 ст.187 КК України «Розбій». Проводиться розслідування.

Буринське районне громадське об’єднання «Майдан» відстежує події,що відбуваються у місті Буринь,сьогодні поговоримо…

Опубліковано Буринське районне громадське об'єднання "МАЙДАН" Пʼятниця, 8 травня 2020 р.

odindoma.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: