Житель Кролевця піймали на вирощуванні коноплі в квіткових горщиках

09.05.2020

Оперативники Кролевецького відділення поліції отримали інформація про причетність 36-річного жителя райцентру до зберігання викрадених речей. Маючи санкцію суду на обшук помешкання підозрюваного, правоохоронці прибули до нього додому.

Як виявилося під час огляду, підозри у причетності молодика до зберігання крадених речей підтвердилися. Більше того – на оперативників та слідчих чекали й інші «сюрпризи». В одній із кімнат поліцейські виявили кілька пакетів з подрібненою речовиною зеленого кольору, зовні схожою на коноплю; пристрій для куріння та насіння коноплі. А на балконі, у квіткових вазонах, чоловік вирощував конопляну розсаду. Що стосується краденого майна – то в шафі й справді зберігалась поцуплена кілька років тому IP-камера.

Своєї причетності до скоєного громадянин не заперечує, хоча запевняє, що наркотичні засоби зберігав для власних потреб.

Наразі всі «знахідки» поліцейські вилучили. Ймовірну марихуану направили на експертизу, а камеру — повернули власнику.

Відомості за даним фактом слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Досудове розслідвання триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: