Наслідки підтоплення «Романтики» усунуть за кошт фірми-підрядника

09.05.2020

Підтоплення у молодіжному центрі «Романтика» усуватимуть за гроші підрядника, сказав начальник управління капітального будівництва Сумської міськради Віталій Шилов. У той же час директор фірми-підрядника «Топаз», яка виконувала роботи з капітального ремонту, Микола Сіроштан заперечив факт протікання. Про це повідомляє Суспільне.

«Дійсно, при сильних дощах не впоралася зливова труба, яка знаходиться на «Романтиці». Не хочу я зараз з’ясовувати подробиці, хто винен: підрядник чи балансоутримувач, але було прийняте рішення мною як замовником, і це рішення було озвучено і балансоутримувачу, і підрядній організації, що всі наслідки цього дощу, будуть усуватися за рахунок підрядної організації, але це невеликі суми коштів», — сказав Віталій Шилов.

«Хто сказав, що вона тече? Будь ласка, заїдьте, подивіться, видзвонюйте замовника чи власника цієї будівлі, заходьте, й дивіться, а неправдиві репортажі давати не треба», — прокоментував ситуацію директор ТОВ «Топаз» Микола Сіроштан.

За словами директора Центру дозвілля молоді Ігоря Ганненка, який координує роботу іще не відкритої «Романтики», протікання вони виявили ще 1 травня. На реконструкцію «Романтики», за словами Віталія Шилова, з міського бюджету товариству «Топаз» вже заплатити 29 млн грн, винні іще більше 5 млн грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: