Майстриня краси з Кролевця виграла “Кубок Карпат 2020”

09.05.2020

Навіть на карантині творчі, талановиті люди не припиняють самовдосконалюватися і підкорювати нові вершини. Так, нещодавно відбувся Міжнародний online конкурс індустрії краси ROYAL BEAUTY “Кубок Карпат 2020”. Це історичний – перший в Україні online Чемпіонат індустрії краси, де змагалися одночасно кращі перукарі, візажисти, бровісти та майстри нігтьової естетики.

Серед сотень майстрів у конкурсі взяла участь і кролевчанка Альона Леонідова. Вона успішно виступила у номінації “Весільна зачіска” і виборола І місце, підкоривши перший online Чемпіонат України.

“Я довгий час готувалася до участі в іншому конкурсі – Кубку Києва разом із Юлією Ксиніта, проте, зважаючи на карантин, проведення заходу було перенесено. А так, як я довго і ретельно готувалася, то хотіла проявити себе і оголошення організаторами конкурсу ROYAL BEAUTY проведення Кубку в онлайн-форматі стало для мене справжнім подарунком. Я почала готуватися до участі у першому Міжнародному онлайн-конкурсі в Україні”, – розповіла переможниця сайту Кролевця.

Для того, щоб відточувати свою професійну майстерність, наставниця Альони Юлія Ксиніта дала їй манекен, на якому можна цілими днями працювати: фарбувати і вичесувати, завивати і робити різноманітні зачіски. Виходить, як на живій моделі, з якою можна працювати без зупинок, чим і займалася майстриня. Коли образ нареченої вже був готовий і настала “година ікс”, у студії кролевецького фотографа Тетяни Говійної, за пів години, як і передбачалося умовами конкурсу, Альона Леонідова створила образ нареченої, який приніс їй перемогу у престижному конкурсі. Весь процес був професійно зафіксований на фото та відео, за якими і судили учасників конкурсу.

“Те, що в останній момент я можу зібратися ще раз в цьому впевнилася. Адже до цього, з першого разу не вдавалося так чисто виконати цю зачіску, а розпочавши зйомку – вдалося. Я була цьому безмежно рада. Дуже вдячна організаторам за створення такого конкурсу. Для мене – це ще одна сходинка у відточенні майстерності. Я часто беру участь у подібних заходах, але в онлайн-форматі – вперше. Це новий досвід і він дуже корисний для мене”, – додала майстриня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: