У Сумах «Партія Шарія» відзначила День Перемоги автопробігом

09.05.2020

Сьогодні, 9 травня, десятки автівок проїхалися центральними вулицями Сум, аби віддати шану Подвигу Героїв Великої Вітчизняної війни. Автопробіг організувала сумська команда ПП «Партія Шарія».

Святковий маршрут пролягав від аеропорту до вул. Героїв Сумщини: його підтримали близько 40 автівок — представників партійних осередків з усіх районів області.

«Автопробіг присвячений Великій Перемозі. Нам потрібно пам’ятати це свято і людей, які воювали за нас, віддавали життя, проливали кров, — говорить представник Конотопського осередку ПП «Партія Шарія» Юрій Неділько. — Вчора ми вітали ветеранів, спілкувалися з ними — це мужні, сильні люди, про яких не можна забувати. Не можна забувати про Перемогу, як і не можна називати це днем примирення… примирення з ким? Це була перемога нашої країни над нацизмом і це була страшна війна: загинуло більше 20 мільйонів людей тільки в Радянському Союзі… І для того, щоб цього не повторити, потрібно пам’ятати ветеранів та їхній Подвиг, вшановувати їх такими заходами, вітати і допомагати».

Завершили автопробіг покладанням квітів до Меморіалу по вул. Героїв Сумщини. Карантин, звісно, вніс свої корективи у звичне для всіх свято — витримувалася дистанція, був масковий режим. Але це не завадило підтримувати атмосферу вдячності кожному ветерану, який зробив свій великий внесок у Велику Перемогу.

Представники ПП «Партія Шарія» дякують усім учасникам акції за небайдужість і за дисципліну в дотриманні карантинних правил.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: