На Сумщині в ДТП потрапили дві вантажівки

09.05.2020

8 травня у селі Гамаліївка Шосткинського району сталася ДТП:  не розминулися автомобіль «Daewoo Lanos» та вантажний мікроавтобус «Меrcedes». В результаті аварії останній перекинувся, повідомляє shostkanews.city.

На щастя, в дорожньо-транспортній пригоді ніхто не постраждав. На місці ДТП працювали співробітники групи реагування патрульної поліції, які встановлювали причини та обставини аварії.

Як прокоментувала ситуацію інспектор сектору моніторингу Шосткинського відділу поліції Тетяна Меняйло, ДТП сталося через те, що водій «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіштовхнувся із зустрічним автомобілем.

На водія «Daewoo Lanos» склали два адміністративних протоколи за ст. 124 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення»  — «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд та іншого майна», та ст.126 –  «Керування транспортними засобами особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом, або не пред`явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлене тимчасове обмеження у праві керуванням транспортними засобами».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: