Двоє сумських бійців ММА увійшли до рейтингу міжнародної організації

10.05.2020

World Warriors Fighting Championship опублікував рейтинг професіональних бійців ММА (змішаних бойових єдиноборств) незалежно від вагової категорії та статі. До Топ-10 увійшли двоє сумчан. Сергій Гузев очолює цей рейтинг. Інший сумчанин – Кирило Горобець – на четвертому місці, передає suspilne.media.

Сергій Гузев у бою з поляком Гжегошем Сіві у вересні 2019-го року захистив пояс чемпіона WWFC. Тоді Сергій святкував перемогу. До того, що очолив рейтинг кращих профібійців ММА, ставиться спокійно і радіє за партнера по команді.

«Звичайно, приємно. Тому що роками тренуєшся, навіть не роками, а десятиліттями. Ми всі до цього йшли. Насправді приємно, що Кирило — четвертий. Але сподіваюся, що скоро я зможу піти на спокій і вже є то, хто мене замінить», — говорить Сергій Гузев.

Кирило Горобець у вересні минулого року достроково здобув тимчасовий пояс у поєдинку проти киргиза Ріната Саябаєва. Радий, що WWFC визнала і його, і Сергія. «Я тільки радий за Сергія. Я думаю, не тільки я, але і всі Суми радіють. Тому що ми разом працювали, і приємно, коли я на четвертому місці, і разом увійшли в топ кращої ліги України. Я буду прагнути до кращого, ставати другим, першим ставати», — сказав Кирило Горобець.

Тренер спортсменів, заслужений тренер України Сергій Чередниченко, говорить: «Це заслуга нашої команди. Також заслуга організації – професійної ліги WWFC, яка надала можливість хлопцям виступати на професійному рівні. Дякуючи сумській школі панкратіону та греплінгу, дякуючи тому, що хлопці мають великий досвід виступу на любительському рівні, вони зараз показують високій рівень і на професійному рівні. Тому, не скажу, що когось окремо, а заслуга командна».

Щодо планів Сергій Чередниченко сказав наступне: «Невідомо, коли поновлять міжнародний календар, календар професійних боїв. Але ми готові до любих викликів. Скажуть завтра вийти на килим – ми готові, ми в формі. Плани – тільки вигравати».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: