Страшні кабінки на сумських пляжах ремонтувати не будуть

10.05.2020

Отримала відповідь онлайн-петиція «Привести до належного стану територію біля озера Чеха та річки Псел».

«Територія біля озера Чеха та річки Псел знаходиться в занедбаному стані. У ціх місцях повсюди лежить різний непотріб, наприклад біля річки Псел зі сторони вулиці І.Сірка 10 лежить будівельне сміття, це шматки бетонних плит, цегла, каміння.

Біля озера Чеха відсутні сміттєві баки, повсюди стоять старі та іржаві кабінки для переодягання людей, в туалети неможливо зайти бо вони знаходяться в аварійному стані та в них не зачиняються двері», — писав автор петиції Крикун Олексій Вікторович.

Відповідь на електронну петицію:

«Ваша електронна петиція щодо необхідності належного утримання, благоустрою та прибирання прибережних смуг озера Чеха та річки Псел розглянута в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.

Повідомляємо, що згідно бюджетних призначень та укладеного договору з 1-го травня поточного року КП «Паркінг» СМР розпочне надавати послуги по встановленню та прибиранню контейнерних майданчиків та сміттєвих урн навколо озера Чеха.

Крім того, інформуємо Вас, що після проведення публічних торгів на закупівлю послуг з проведення благоустрою у прибережних смугах річок Псел, Сумка, Стрілка, озера Чеха та ін. водних об’єктів (очищення русел річок), департаментом інфраструктури міста СМР будуть проведені заходи по приведенню до належного санітарного стану і території прибережної смуги в районі вул. І. Сірка, 10.

Також повідомляємо, що проведення поточного ремонту кабінок для перевдягання та туалетів в районі основного пляжу біля озера Чеха за кошти міського бюджету, на жаль, залишається проблематичним, оскільки ці об’єкти розміщені на територіях, де здійснюється приватна підприємницька діяльність».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: