У Сумах сталася пожежа в будинку на Привокзальній

11.05.2020

10 травня о 18:06, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння в одній з квартир багатоквартирного двоповерхового будинку по вулиці Привокзальній у Сумах Про пожежу повідомив мешканець однієї з квартир, який відчув різкий запах диму. На місце події було направлено чергові караули 1 – ї та 3 – ї Державних пожежно – рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено меблі та техніку в приміщенні кухні, стіну на площі до 1,5 кв. м, пластикове вікно та речі домашнього вжитку. Через сильне задимлення вогнеборцям довелось працювати в захисних апаратах. Оскільки перекриття та стіни частково були дерев’яні, утворилась загроза подальшого поширення вогню на шість поруч розташованих квартир. Одночасно з гасінням рятувальниками було організовано евакуацію п’яти мешканців з 1-го та 2-го поверхів задимленого під’їзду в безпечне місце. О 18:38 загоряння локалізували, а о 19:03 – витративши на гасіння близько 2 тон води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 3 одиниць спеціальної техніки та 12 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: