Лідер дорожнього будівництва RGM group продожує ремонтувати дорогу між двома найбільшими містами Сумщини

12.05.2020

ТОВ «Роад Констракшн», яке входить до складу групи компаній RGM group, на замовлення Служби автомобільних доріг у Сумській області продовжує ремонтувати важливий стратегічний об’єкт між двома найбільшими адміністративними центрами Сумщини – Сумами та Конотопом.

Роботи виконуються на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-61 Батурин-Конотоп-Суми на окремих ділянках км 113+530 — км 116 + 070 та км 123+597 — км 126+039.

Маючи понад 20-річний досвіду в дорожньому будівництві, група компаній RGM group успішно реалізує програму Президента України та Уряду «Велике будівництво».

«Кошти на ремонт дороги Батурин-Конотоп-Суми виділяються в рамках політики Президента та завдань губернатора щодо комплексного будівництва та ремонту об’єктів дорожньої інфраструктури Сумщини. Дорога має важливе значення для жителів регіону, оскільки проходить через Чернігівську та Сумську області, з’єднуючи дороги міжнародного значення Кіпті–Глухів–Бачівськ та дороги регіонального значення Кролевець-Пирятин та Суми-Глухів.

Влада оперативно зреагувала на звернення громадян та після проведення тендерних процедур спрямувала фінансування для комплексного вирішення проблеми незадовільного стану дорожнього покриття дороги Батурин-Конотоп-Суми. ТОВ «Роад Констракшн», реалізовуючи дорожні та мостові проекти, які безпосередньо входять у національний проект Президента України та Уряду, не лише гарантує відмінну якість робіт, а й забезпечує жителів області додатковими робочими місцями , що вкрай необхідно в умовах соціально-економічної ситуації в країні та світі», — коментує директор Олексій Макарюк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: