Губернатор Роман Грищенко ставить завдання відродити лижо-ролерну трасу в Токарях

13.05.2020

В урочищі Токарі Сумського району продовжується робота над відродженням лижо-ролерної траси, яка б дала змогу проводити на Сумщині міжнародні змагання з біатлону.

Сьогодні, 13 травня, голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко провів робочу нараду з виїздом на об’єкт майбутнього будівництва спортивного комплексу , що включатиме також деякі розважальні елементи.  Будуть дотримані всі європейські стандарти, щоб лижо-ролерна траса відповідала умовам проведення змагань міжнародного рівня.

Крім представників робочої групи, до обговорень долучилися заступник голови Сумської облдержадміністрації Сергій Банніков, голова Сумської облради Володимир Токар та міський голова Сум Олександр Лисенко.

«Робота над реалізацією спортивного проєкту триває. Маю надію, що вже незабаром сумчани та гості Сумщини зможуть вболівати за наших біатлоністів та насолоджуватися таким видовищним видом спорту!», — написав губернатор на своїй сторінці у Фейсбуці.

Відродження лижо-ролерної траси в урочищі Токарі триває

Продовжуємо роботу над відродженням лижо-ролерної траси в урочищі Токарі. Сьогодні провели робочу нараду з виїздом на об’єкт майбутнього будівництва, де плануємо збудувати спортивний комплекс та приймати міжнародні спортивні змагання. Крім представників робочої групи, до обговорень долучилися заступник голови Сумської облдержадміністрації Сергій Банніков, голова Сумської облради Володимир Токар та міський голова Сум Олександр Лисенко. Робота над реалізацією спортивного проєкту триває. Маю надію, що вже незабаром сумчани та гості Сумщини зможуть вболівати за наших біатлоністів та насолоджуватися таким видовищним видом спорту!

Опубліковано Роман Грищенко Середа, 13 травня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: