На Сумщині зупинили водія, який віз людей у багажнику

14.05.2020

Патрулюючи автодорогу національного значення Н 12 “Суми-Полтава” у місті Тростянець, інспектори побачили легковий автомобіль, у багажному відділенні якого сиділи троє громадян.

Вартові порядку наздогнали та зупинили транспортний засіб ВАЗ-21063. За кермом знаходився 33-річний місцевий мешканець, котрий мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. У салоні, окрім нього, було чотири пасажири, а ще троє вирішили сісти у багажник, аби керманич не робив по них додатковий рейс. Вони саме прямували відпочивати у ліс. Водійського посвідчення водій не мав, адже взагалі його не отримував. До того ж, з’ясувалося, що протягом року на нього вже складали адміністративні матеріали за керування напідпитку.

У присутності двох свідків він відмовився проходити огляд на стан сп’яніння як за допомогою алкотестеру, так і в медичному закладі.

На чоловіка інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) та ч. 3 ст. 130 (Керування з ознаками сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.

“Тростянецька рукавичка”

“Тростянецька рукавичка”: на Сумщині патрульні зупинили сп’янілого водія, який перевозив легковиком сімох пасажирів, трьох з них у багажнику https://youtu.be/km-qdNFbN_I Патрулюючи автодорогу національного значення Н 12 “Суми-Полтава” у місті Тростянець, інспектори побачили легковий автомобіль в багажному відділенні якого сиділи троє громадян. Вартові порядку наздогнали та зупинили транспортний засіб ВАЗ-21063. За кермом знаходився 33-річний місцевий мешканець, котрий мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. У салоні, окрім нього, було чотири пасажири, а ще троє вирішили сісти у багажник, аби керманич не робив по них додатковий рейс. Вони саме прямували відпочивати у ліс. Водійського посвідчення водій не мав, адже взагалі його не отримував. До того ж, з’ясувалося, що протягом року на нього вже складали адміністративні матеріали за керування напідпитку.У присутності двох свідків він відмовився проходити огляд на стан сп’яніння як за допомогою алкотестеру, так і в медичному закладі.На чоловіка інспектори склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 126 (Керування особою, яка не має права керування) та ч. 3 ст. 130 (Керування з ознаками сп’яніння особою, яка двічі протягом року піддавалася адміністративному стягненню за керування транспортними засобами у стані сп’яніння) КУпАП.#патрульнаполіція #патрульнаполіціяукраїни #патрульнаполіціясумськоїобласті #служититазахищати #police #patrolpolice #patrolpoliceua

Опубліковано Патрульна поліція Сумської області Четвер, 14 травня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: