Сумська компанія вразила користувачів Фейсбук своїми запасами будівельних матеріалів

15.05.2020

Ось так компанія RGM group готується впроваджувати програму Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”. Держава інвестує значні ресурси у розвиток дорожньої інфраструктури, дає унікальний шанс значно покращити наші шляхопроводи, у тому числі й на Сумщині.

RGM group відповідально підходить до виконання інфраструктурних об’єктів, адже дорожнє будівництво та ремонт для компанії не тільки спосіб заробляти, головне – це можливість зробити пересування людей та вантажів українськими дорогами комфортним і безпечним.

На жаль, сьогодні дуже часто в будівельній галузі з’являються компанії-одноденки, метою який є скоріше заволодіння державними коштами без належного виконання робіт. Вони, як правило, не мають ні відповідної виробничої бази, ні автопарку спецтехніки, ні досвідченого колективу фахівців. При цьому через роботу таких недобросовісних організацій у суспільстві створюється стереотип, що всі будівельники-дорожники працюють абияк, головне, мовляв, тільки освоєння державних коштів.

RGM group працює відкрито! Група компаній має 20-річний досвід у дорожньому будівництві та 40-річний у мостовому. На своєму сайті та на сторінках в соцмережах показуємо і хід виконання робіт на об’єктах, і їх кінцевий вигляд, і те, у якому стані вони перебувають через кілька років. Компанії нема чого соромитися, тому і веде цю дискусію. Кожен відвідувач чи потенційний клієнт може ознайомитися із виробничими потужностями, асортиментом будівельних матеріалів, технологіями та автопарком спецтехніки.

Тому, коли ви десь зустрінете інформацію, що RGM group бере участь у ремонті дороги, облаштуванні тротуару, поставляє будівельні матеріали чи зводить міст, – можете бути певні, що за цими справами стоїть фаховий колектив, значні промислові потужності виробництва, а головне: всі роботи будуть виконані з максимальною якістю і надійністю. Компанія це вміє і робить щодня!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: