Ветеранам Конотопа презентували нову оргтехніку

15.05.2020

Активісти «Партії Шарія» у м. Конотоп до ювілейної річниці Великої Перемоги відзначили самовіддану роботу голови ради ГО «Ветеранів війни, праці, Збройних Сил та правоохоронних органів» Дмитра Ярмака.

Жоден ветеран, який живе у Конотопі, не відчуває себе забутим чи покинутим: згуртований колектив на чолі з Дмитром Івановичем вирішує всі питання, що турбують цих людей: оформлення документів, соцдопомог, захист їхніх інтересів на міському та всеукраїнському рівнях, проведення святкових заходів тощо. Тепер суттєво полегшить цю роботу нова оргтехніка, передана активістами партії для щоденних потреб ветеранів.

«Ми дуже вдячні людям, які мають сили та наснагу допомагати іншим. Наші ветерани сьогодні не покинуті — вони мають постійну увагу. І ми надалі будемо підтримувати цю організацію», — відзначають активісти Конотопського осередку ПП «Партія Шарія».

До 75 — ї річниці Перемоги у Другій Світовій війні, активісти Партії Шарія у м.Конотоп привітали і подарували оргтехніку Голові Ради громадських організацій «Ветеранів війни, праці, Збройних Сил та правоохоронних органів» Ярмаку Дмитру Івановичу.Дмитро Іванович розповів яку работу веде Організація.Завдяки даній Організації жоден ветеран у місті не відчуває себе забутим.Кожному ветерану Організацією надається допомога, в рамках можливостей.Ми дуже вдячні цим людям, які мають сили та наснагу допомогати іншим.Маємо намір і надалі допомогати даній Організації.

Опубліковано Партія Шарія Конотоп Четвер, 14 травня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: