«Сумихімпром» заплатить 12 мільйонів за металобрухт

15.05.2020

Про це стало відомо зі звіту про укладений договір, опублікованого сьогодні, 15 травня, у системі публічних закупівель ProZorro, передає SumyToday.

Згідно документу, ПАТ «Сумихімпром» заплатить 12 млн грн ТОВ «Укрспецлом» за невідому кількість брухту чорних металів – кількість товару має бути зазначена у додатках до договору, а з них на ProZorro опублікований лише один, на суму 1,6 млн. Тендерні процедури при закупівлі не застосовувались.

Що цікаво, ТОВ «Укрспецлом» з публічними коштами працювало лише із Сумихімпромом – між ними раніше вже були укладені 4 договори на суму 182 млн грн, всі по неконкурентним процедурам.

ТОВ «Укрспецлом» зареєстроване в Сумах і належить Хромову Роману Миколайовичу. У реєстрі судових рішень ми знайшли постанову Зарічного районного суду міста Суми, в якій ідеться про розгляд адмінпротоколу, складеного на директора ТОВ «Укрспецлом» за заниження податку на прибуток на суму 155 077грн. Проте, справа про адміністративне правопорушення надійшла до суду вже після спливу строків притягнення до адміністративної відповідальності, тож суд провадження закрив.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: