Депутати внесли зміни до бюджету Сумської ОТГ

15.05.2020

Депутати внесли зміни та доповнення до бюджету Сумської міської ОТГ. Відповідне рішення ухвалили під час сесії 13 травня.

Згідно з рішенням, обсяг дохідної частини бюджету Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік становить 2621,5 млн. гривень, з них офіційні трансферти – 533,3 млн. гривень. Обсяг збільшено на 4,4 млн. гривень, зокрема, за рахунок:

субвенції з державного бюджету – 4,3 млн. гривень на лікування хворих на цукровий діабет інсуліном та нецукровий діабет десмопресином.

субвенції з бюджетів іншого рівня (з бюджету Нижньосироватської сільської об’єднаної територіальної громади) – 60 тис. гривень (на придбання антисептиків та засобів індивідуального захисту медичних працівників для КНП «Центральна міська клінічна лікарня»).

Відповідно збільшено на 4,4 млн. гривень обсяг видаткової частини бюджету.

У межах загального обсягу видатків здійснено перерозподіл бюджетних призначень між головними розпорядниками бюджетних коштів, зокрема, на забезпечення:

співфінансування не менше 30% субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» — 2,3 млн. гривень;

заміни ліфта – 0,4 тис. гривень (КНП «Центральна міська клінічна лікарня») та поточного ремонту системи централізованої подачі кисню в закладах охорони здоров’я – 1,5 млн. гривень (КНП «Дитяча клінічна лікарня Св. Зінаїди»);

капітального ремонту покрівлі житлового будинку №4 по вул. Леваневського – 1,2 млн. гривень;

виготовлення проєктно-кошторисної документації по об’єкту «Будівництво стадіону з хокею на траві по вул. Героїв Крут, 1/1, 1/2» – 0,4 млн. гривень;

додаткових доплат до заробітної плати працівникам, що задіяні безпосередньо до надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CоV-2 – 0,5 млн. гривень за рахунок зменшення видатків передбачених на оплату праці з нарахуваннями посадовим особам органів місцевого самоврядування.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: