При Сумській ОДА створюють раду молодих вчених

15.05.2020

Рада молодих вчених є колегіальним виборним дорадчим органом, метою якої є сприяння реалізації прав молодих вчених щодо їх участі у формуванні та реалізації державної політики у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності, забезпечення їх активної участі у проведенні наукових досліджень та захисту їхніх прав та інтересів.

Відповідно до пункту 12 постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 року № 822 «Про затвердження Типового положення про раду молодих вчених при органах виконавчої влади» для формування складу ради орган виконавчої влади утворює ініціативну робочу групу з підготовки установчих зборів, до складу якої входять представники товариств молодих вчених та органу виконавчої влади.

Перші п’ять  представників товариств молодих вчених та науковці наукових установ, які виявили бажання працювати в ініціативній групі та подали в електронному вигляді заявку про участь у ній, будуть включені до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування складу ради.

Пропозиції стосовно включення кандидатур до складу ініціативної групи просять надавати на електронну адресу Департаменту науки і освіти Сумської обласної державної адміністрації: osvita@sm.gov.ua. Контактна особа: Олійник Людмила Володимирівна, тел. 36-01-18.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: