На Сумщині орудує невідомий хижак, який відгризає курям голови

16.05.2020

69-річного Олександра Павловича і його дружину Надію Володимирівну, якій 68, називають фермерами — за те, що тримають пристойне господарство (бичків, телят, овець, свиноматку з поросятами та птицю). Непогана надбавка до пенсії, натуральні продукти — все як у всіх жителів сільської місцевості.

І ось вчора вранці господиня вийшла, як завжди, у сарай зібрати свіжі яєчка і ахнула: у дворі лежать тушки чотирьох мертвих обезголовлених курей! Відразу стало зрозуміло, що вночі сюди навідалася якась тварина, щоб поласувати курячими головами. Пенсіонери почали з’ясовувати, що ж це за хуліган такий, і від сусідів довідалися, що в їх сараях теж побував невідомий різник. Правда, трохи раніше. Почерк «злочину» той же: відгризав курям голови, а тушки не чіпав.

Жителі Глухова підозрюють, що збиток їхньому господарству завдає куниця. Хоча деякі всерйоз говорять про чупакабру і побоюються за живність. Щоб зловити пустуна-хижака на гарячому, люди влаштовують засідки з нічними вартами. Чи вдасться їм застати «злочинця» зненацька — покаже час.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: