У центральному парку Ромен двоє в масках із ножем напали на чоловіка

17.05.2020

Подія сталася 16 травня, близько дев’ятої ранку. Двоє зловмисників, будучи в центральному міському парку, напали на 53-річного роменчанина. Щоб чоловік не пручався, бризнули невідомою речовиною йому в очі та завдали в спину удар ножем. І відібрали спортивну сумку чорного кольору фірми «NIKE», в якій знаходилась значна сума грошових коштів.

Отримавши повідомлення про вчинення злочину, на місце події негайно виїхав керівний склад Роменського відділу поліції, слідчо-оперативна група та оперативники сектору кримінальної поліції.

Правоохоронці з’ясували, що невідомі були одягнуті в куртки чорного та зеленого кольорів, на обличчях мали білі медичні маски.

Працівники поліції встановлюють свідків нападу та уточнюють усі деталі події, а також проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб нападників.

За даним фактом в поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються до всіх громадян: якщо ви маєте будь-яку інформацію, що допоможе слідству по цій справі, чи були очевидцем даної події, просимо повідомити про це на цілодобово безкоштовну лінію поліції «102».

Анонімність гарантується.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: